luni, 20 octombrie 2008

Hacker-ul meu e Fat-Frumosul pedofil! (20.10.2008)

Cred ca renunt pentru o vreme sa mai fiu femeie! I-am dat putin shut-down pentru a o odihni. De fapt cred ca e pe hibernate deoarece o pot simti totusi in zona. Sau nu! E pe swich user pentru ca o aud tipand de durere pe fundal (desi n-o vad nicaieri)..... Am sa devin deci un soi de android androgin. Un fel de papusa de plasitic.....draguta, cu zambetul inghetat pe fata, facuta pentru a distra, insa atunci cand te uiti in pantaloni.......nimic! Nici urma ca a fost macar vreodata "ceva" acolo!
De ce??? Pai de-aia! Pentru ca-s revoltata! Pai unde-i dom'le Fat-Frumos din povesti de care am auzit de pe vremea cand vroiam sa ma fac printesa atunci cand cresc mare?!?! Unde? In copilaria mea? Pai ce? E pedofil?
Asa ca...voi deveni......OM.....sub oricare alta forma: prieten, drumet, visator, intelectual, ...s.a.m.d. ....pentru simplu fapt ca m-am saturat de "iubirile mele" mediocre alaturi de barbati comuni...sau nu...sau pur si simplu nepotriviti; pentru ca m-am saturat de toate basmele care incep atat de frumos si apoi........se termina!
Daca ma gandesc bine totusi am intalniti cativa Feti-Frumos! Pentru ca toate basmele incep cu intriga, culmineaza cu "intalnirea" si se sfarsesc prin acel "happily ever-after" - tema niciodata abordata de vreun alt basm! (poate mai degraba "happily never after")
Asa ca voi ramane adormita pana cand voi considera ca toate ranile sunt vindecate, toate frustrarile sunt tratate...toate...toate.....dar ce vorbesc?!!?? Voi ramane acolo, in asa-zisa carantina, pana va aparea un alt Fat-Frumos ale carui cuvinte mincinoase imi vor parea verosimile si care vor porni iar revolutia gandurilor: cele pesimiste vor fi rapid exterminate de cele visatoare si frumoase....
Asadar vreau pe cineva care ma scoate de pe userul de acum si intra cu nesimtire pe ADMINISTRATOR!



(....pt. hackerul meu )

Niciun comentariu: