sâmbătă, 21 martie 2009

Intravenos de oxitocina(19.03.2009)

E tare frumos sa plutesti.... sa te scalzi in iubire...sa te afunzi in adancurile ei dar sa nu-ti lipseasca aerul pentru ca dragostea te face sa-ti creasca bronhii. Sa respiri dragoste, sa mananci dragoste, sa zbori dragoste, sa inoti dragoste...E frumos sa simti ca nu mai trebuie sa lupti...pentru ca pur si simplu nu te simti amenintat.....ci te lasi pur si simplu imbolnavit, virusat....incatusat si acaparat total...... E frumos sa stii ca trebuie doar sa traiesti...azi si atat si ca maine poti sa mori pentru ca ai simtit destul sa-ti ajunga si pentru cealalta lume. E minunat sa te bucure clipa. Asta! Chiar daca maine s-ar putea sa fie doar o amintire. E frumos sa simti orice cuvant ca pe o poezie si sa stii ca pasarile canta alaturi de inima ta. E deosebit sa stii ca nimic nu te poate rani. Nici macar faptul ca nu o sa mai continue......sau ca nu ar fi reciproc ce simti...e ok!....E de ajuns ce simt pentru amanoi!
Ce sunt grijile cotidiene? Ele chiar exista? Da? Nici nu le simt!!! Pentru ca am aer, apa, hrana, vise, pasiune, aventura!Si maine e o zi! Dar cui ii pasa? Am ziua de azi! Am stele, Soare, Luna...si toata Galxia in suflet!

Un comentariu:

Anonim spunea...

"E frumos sa simti orice cuvant ca pe o poezie si sa stii ca pasarile canta alaturi de inima ta",mai ales ca o poezie de george bacovia,iar cantecul pasarilor sa fie ca si cel al unui corb,sau al unui stol de ciori .